Gott nytt år

GOTT NYTT ÅR PÅ ER!


trött..

jag är jätte trött och jag måste sova innan imorgon för då blir de party ;) först ska de bli middag sen danska och vid 12 jo då smäller de. sen blir de mera dansa!
men de som behövs göras tills imorgon är städa rummet.. leta kläder kolla vad man ska ha för smink och massa mer.. men de tar vi imorgon.. ;) sen har jag inte lagt in bilderna från i julas men de får bli senare. jag har då lyckats tappa bort min sladd ( igen ) ..

Juste den bästa julklappen va ju min mobil och jag har inte conviq längre och sen har jag ett nytt nummer. men smsa min andra mobil och sen smsar jag mitt nya nummer :) puss på er.


förlåt

förlåt för att jag inte har bloggat så mycket... men jag har bara inte orkat sitta vid datan. sen har jag inte haft tid att sitta vid datan.

senare idag ska jag lägga upp alla bilder ifrån min bästa jul!!!! :)

julen är snart här!

Imorgon är de julafton och jag börjar få jul känsla i kroppen nu!
de jag ska göra ikväll är att pynta granen och städa huset. Sen tända brasan och titta på jul filmer och dricka varm oboy! och till de blir det godis och kanske en glad pappa och mamma?.. 

julen är den bästa dagen på året!!
Längtar till tända ljus, god mat, mys med släkten, paket och mycket skratt. Åh va de låter härligt!

men måste ju hoppas på att man ska få något man han har önskat sig.. och de jag vill ha mest är 

1. Beyonce heat
 

2. mobil


3. färga håret


4. Pengar


5. platt/locktong


min mamma ringde och fråga om jag kunde byta nummer om jag skulle få en ny mobil, så man kan ju hoppas på att man få en ny!! :D:D

nej nu ska jag städa klart! hej så länge!!


:D

Nu ska jag betätta vad jag gjorde igår, först va de jul mys i skolan och vi såg på film och åt godis, drack glögg och fikade, sen gick vi och kolla på estet när dom sjöng. efter skolan åkte jag och elin hem till martin och va med han och robban. vi gjorde inte så mycket, vi typ tittade på när dom spelade tv spel. sen dissade elin oss och drog till stor stan ;) . och vid 5 hämtade pappa min och robban och drog till elgiganten och jag blev kär i en mobil som jag vill ha i julklapp men de kommer jag inte få :/ men när vi va hemma så gick vi ut till kevin och väntade på martin och stefan. när dom kom så såg vi på film och bara tog de lugnt. ett tag i allafall ;) när filmen va slut vill matrin ut och de gjorde vi. de va bara att springa in och ta på sig varma kläder. sen va de dags att leka i snön!!
efter en lång stund ute i kylan så gick vi in och satte på en till film och den heter devil och den va ganska bra! :)
och efter den blev de kevin ensam hemma, då jag kevin och stefan somnade ;) haha.. och vid halv 3 gick jag in och la mig i min kalla säng och de va de skönaste som hade hänt på länge för ute hos kevin dog man ju typ för att de va så varmt... och nu ligger jag i mitt rum och har de jätte skönt!:D och nu ska jag ner och äta frukost och kolla på tv!

filmen handlade om att dom hade fastnat
i en hiss och efter ett tag började de hända
grejer och alla va på att dö..

men den va bra!


Lov!

Nu är de äntligen lov, de vi alla har väntat på! :D
jag kan inte blogga när folk tittar på så jag bloggar sen när jag kommer in... kevin och robban har ju damp. så nu ska jag spöa dom! :D ja va kul!

snart är de LOV!

imorgon är de lov och sista dagen de här året i skolan, och imorgon ska vi bara ha en härlig mys dag. vi ska bara ha en härlig media dag. Som sagt media är mycket finare och mycket bättre!!
så nu ska jag typ sova men ska bara försöka säga hej då till min gullis, vilket inte kommer gå så bra... så nu ska jag försöka säga godnatt till honom och vi hörs imorgon ;) HEEEEEEEJÅH!


min lille elvis blev nästan biten idag av en annan elak hund.. :/ men min sötnos klarade sig!


dan som man aldrig kommer att glömma!

nu kommer lite bilder ifrån elins middag ;)



















<3



de finns fler men min data har typ problem och är jätte seg... men bilderna finns på facebook!!

jag orkar inte sitta vid datan längre så nu drar jag hej då!


1 timme kvar...

nu har man slutat men efter som att man bor på rådmansö där bussarna gå en gång ok året... så nu sitter jag helt ensam och väntar på att min pappa ska komma.. om en timme, och de suger... men igår åkte jag inte hem efter som att de va snöstorm så jag kom inte hem ifrån elin. men de gjorde inget ;) vi hade då jätte trevligt i hennes spa bad :D

snart ska man till sin älskade!

nu sitter jag hemma hos robban och väntar på att min mamma ska komma och hämta mig och köra mig till elin!:D

sen måste man hem och plugga och ladda upp ALLA bilder. så vi hörs sen :D hejdå!


fredag!

nu är de snart dags :) jag hinner inte blogga. nu ska jag och elin fixa de sista sen blir det middag med alla glada människor ;) efter blir de FEST!!:D:D

jag laddar upp bilder imorgon.. ha de så bra!!

snö storm...

idag hade jag tänkt gå ut och fota men de gick ju jätte bra... de är snö storm och då kan man ju inte fota... aja idag är jag hemma och blir hemma imorgon också eller aa i från skolan.. ikväll ska jag åka till elin för att jag behöver vara med någon sen så måset man fixa lite till på fredag. och då är de bra om jag redan är där ;)
nu ska jag gå ner och dricka varm choklad och sen titta ut på de vackra vädret :) hej så länge! ♥




åh vad jag älskar snö...

elin har hittat den!!:D

när jag sitter i soffan och bara glor så ringer elin mig och säger att hon har hittat min sladd  till min kamera!! :D:D:D så nu va jag ute och tog lite kort (A) hihi saknat min sladd!!:D


min O'Mally


<3


asså de är ingen systemkamera ;) de är en gullig liten (jätte bra) digitalkamera :D


















söt







de va alla bilder :) men imorgon blir de fler (A) då de är morgon ljus!


vill men kan inte...

jag vill sova men jag kan inte.. och sen vet jag inte vad jag ska skriva men om jag inte gör mitt sista inlägg för idag så att DU kan sova nu och inte sitta uppe för min skull;) haha.. aja nu säger jag godnatt för idag!

PussPuss godnatt på er!


saknar sommaren.. då är man iallafall inte sjuk...


jag tror jag är beroende :O

man brukar vara beroende av typ choklad, cigaretter, snus, nässpray, lypsyl och mer åt de hållet. men jag är seriöst beroende av eelinslife.blogg.se. jag går in och läser den hela tiden fast jag redan har läst de 5 gånger :O de måste vara så bara för att jag saknar min älskling efter 2 minuter :/ om jag fick skulle jag flytta till henne :D men de går ju inte.. aja jag är elins topp fan på hennes blogg iallafall :DD

eller man kan ju säga att jag är beroende av ELIN :D !!

och nu fick man reda på varför man inte kunde ringa till elin.. bara för att hon pratade med en annan och inte mig... så jag inte kunde ringa :@ aja nu skriver hon till mig iallafall:D puss på er!

ELINELINELINELINELINELINELINELIN!!! :DDD


min favo sida (A) // snart ska hon få en ny bloggdesign :D den är jätte fin (A)(A) <3


de va inte igår.

Nu sitter jag i mitt varma rum men ädnå fryser jag... inte kul.. så jag sitter under mitt tjocka täcke och sen en varm data på de. så lite varmt är de väl ;)
men jag har inte gjort ett skit idag eller jo pratat med elin i telen i typ 1½ timme idag!
de tycker jag om. men nu sitter jag och skriver med massa människor så just nu hatar jag färgen orange.. som blinkar nere i hörnet hela tiden... irriterande. kan man inte byta färg? om man kan de så ska jag göra de!! :D
aja bland allt de så skrev min kära sysling amandah och hon skickade några gamla bilder på när jag red pommery och lilja.. :) 

år 2008

hoppla hoppla!

fort ska de gå (A)

sen skulle jag då rida lilla lilja (A) amandas sötnos ;)


de ser man inte varje dag?!

Hemma idag.. as sjuk, kan inte äta för allt är äckligt och sen har man ont i hela kroppen + huvudvärk.. usch.. måste bli frisk till på fredag asså!!
men de kommer jag nog bli!!! hoppas jag..

när jag vaknade så gick jag ner och skulle försöka äta men då såg jag elvis stå i soffan och tittade ut på vägen och jag trodde någon kom så jag gick och tittade men då stod en buss där som hade kört helt fel kan man ju säga. :P vem är så osmart och kör in på vägen som gud typ glömde bort.. men sen efter 2 timmar då kom de en stor lastbil som körde iväg med den. fats de tog ju då typ 3 timmar att få bort den. dom svängde och höll på ett bra tag, haha de va lite kul. dom kan ju göra de då jag ska till skolan ;) haha bussen utanför huset är ju inte helt fel? ;)


elvis tittar ut och tycker det är jätte roligt


en buss ;)


vågade inte gå fram och ta kort så de blev smyg bilder (A)


haha detta ser man inte varje dag ;)


Lucia

idag är de licia eller aa i några minuter till i allafall ;)
men min älskade kusin elin hon var en otroligt fin lucia i dag! är så glad över att hon fick vara de!, och de bästa var ju när jag och robban började garva ( inte åt elin men kan inte ta upp de i bloggen så ni får tro vad ni vill) och vi kunde inte sluta. men sen tog de slut för mig och de va väldigt bra att vi skrattade eller aa de va robban som ALDRIG kunde sluta skratta. men elin fick ett STORT leende på läpparna;) fin hon va.
nej nu hinner jag inte blogga så mycket mer idag. måste plugga lite till sen soova!!.. men vi hörs imorgon! godnatt!!


 
tycker om dig min prins!


godnatt

ska man sova eller plugga lite till.. ja bra fråga.. tror jag ska lästa igenom allt igen sen ska jag sova! så nu kommer jag inte blogga mer för idag:) vi hörs imorgon.

pussgodnatt mina älsklingar!
stor on/off tröjjja, uppsatt hår och klar för att sova :D



Nivea

haha gå in på eelinslife.blogg.se och se vad robban gjorde mot mig.. så jäävla dum.. :P


haha!

Det 5 viktigaste sakerna man ska tänka på när man ska skaffa män

1.
De är viktigt att hitta en man som hjälper till hushållet, som lagar mat, städar och som har ett bra jobb.
2. De är viktigt att hitta en man som får dig att skratta.
3. De är viktigt att hitta en man du kan lita på och som inte ljuger.
4. De är viktigt att hitta en man som är bra i sängen och som älskar att ha sex med dig.
5. De är viktigt att dessa fyra män inte känner varandra .

haha lite kul.

nu har jag pluggat klart. får fan inte in mer i mitt huvud... haha den va också kul..
nej jag skoja bara. nu ska jag äta chips och dricka julmurre!:D och typ se på en film! så jag tror jag säger godnatt nu. eller nej klockan är ju bara havl 7 så nej jag ska nog blogga mer men inte just nu ;) hörs sen!


11:40 till 13:20

seriöst i morgon har vi rast i typ 2 timmar :O asså skit!!


palla ha rast så länge och sen ha 2 otroligt tråkiga SH lektioner.... jag orkar inte.


plugga nu då...

nu har man ätit så man inte kan äta mer. eller om nårga timmar ;) mat kan man ju inte leva utan liksom.. :P
aja nu ska jag plugga Expoé (samhällskunskap) och de suger.. prov på tisdag. och de är ju bara nu man kan plugga och lite imorgon för sen kl 7 ska min älskade Elin vara lucia som hon har velat att vara i många år nu! :) jag är så glad för hennes skull!
så se till att vara i Rådmansö kyrka då!!

jag ska plugga nu men kommer nog blogga snart ;) ha de så toppen så länge!


LOVE

ELIN GRIBERG


10 min kvar till tårta!

om 10 minuter kommer alla gäöster sen blir de tårta och mycket annat smått och gott!
om jag hade haft min kamera så kunde ju jag ta kort på allt men tyvärr så är fortfarande den där jävla sladden borta... :@
men man kan ju hoppas att eelinslife.blogg.se tar kort så får ni titta på dom där ;)
pusshej!


Söndag!

Nu är de söndag och idag ska alla komma och fira kevin :). så snart blir de tårta och mycket godis!!
Elin är och sjunger nu hoppas de kommer gå bra för henne, vilket de kommer att göra ;)!
Just nu sitter jag i mitt nya fina rum eller de är ju då inte ett helt nytt rum men jag har fått en dubbel säng och då är de som att hela rummet är nytt. de gillar vi, sen gillar vi att elin har fixat min blogg (A) tack älskling!

nej nu ska jag springa ner och hjälpa mamma lite ;) hörs sen!




Mitt hjärta

JAG ÄLSKAR DIG ELIN
GRIBERG
LINDKVIST

snart blir de ut och bada ;)

nu ska jag och elin gå ut en stund. sen ska vi fixa lite saker och sen blir de bada i elins badtunna! :D hörs sen ;) puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss hej!!

jag bloggar sen när jag kommer hen (imorgon ) hörs då!


love you darling..

fredag!

får inte blogga nu men gör de ändå. ;) så vi hörs sen...

sova kanske?

nu har jag fixat myybjareklint.blogg.se till my :) hoppas sötnsen är nöjd.
Men nu ska jag nog sova, vi hörs imorgon.. pussgodnatt!! ♥


jag vill bli blondin igen :(.. inte för att man ser de där men jag vill ;)

just the way you are <3



Oh, her eyes, her eyes, make the stars look like they're not shining
Her hair, her hair, falls perfectly without her trying
She's so beautiful, and I tell her every day

Yeah, I know, I know, when I compliment her she won't believe me
And it's so, it's so, sad to think that she don't see what I see
But every time she asks me do I look ok, I say

When I see your face, there's not a thing that I would change
Cause you're amazing, just the way you are
And when you smile, the whole world stops and stares for a while
Because girl you're amazing, just the way you are(yeah)

Her lips, her lips, I could kiss them all day if she let me
Her laugh, her laugh, she hates but I think it's so sexy
She's so beautiful, and I tell her every day

Oh, you know, you know, you know, I'd never ask you to change
If perfect's what you're searching for then just stay the same
So, don't even bother asking if you look ok
You know I'll say

When I see your face, there's not a thing that I would change
Cause you're amazing, just the way you are
And when you smile, the whole world stops and stares for a while
Because girl you're amazing, just the way you are
The way you are, the way you are
Girl you're amazing, just the way you are

When I see your face, there's not a thing that I would change
Cause you're amazing, just the way you are
And when you smile, the whole world stops and stares for a while
Cause girl you're amazing, just the way you are.


Torsdag

idag slutade vi 11:00 och då skulle jag då plugga i skolan med elin.. gjorde jag de.. eh. nej de gjorde jag inte.. jag ritade istället och sjöng och dampa :D
efetr de åkte jag elin och robban och åt pizza. sen drog vi hem till elin en stund och under den stunden han robban trycka upp elins jävla hudsalva i min face! usch fick fan i hela jävla facet :O men de va okej. jag gjorde bara tillbaka ;).. men sen när vi skulle åka fick robban leka taxi hans favo lek;)
jag skulle hem och elin skulle till kören. och nu sitter jag i min säng och har de gött! ska ner och äta lite är fan hungrig.. hihi som alltid men de är nice!!

pusshej. kommer nog blogga igen sen (A) eller?


..
sen ville jag bara säga att jag saknar sommaren :/

plugg....

idag slutade man 11:00 ;) fast man är snäll och är med elin. så då kan man lika bra plugga, så jag ska plugga till provet som jag kommer få ig på... men de är bara att plugga på.
vi hörs sen när man har lärt sig lite.. ;) pusspuss


tråkigt..

pulcka!

idag har jag varit på bra humör hela tiden. Men de va ju bara för att jag skulle hem till min älskling elin idag.
de bus som elin och jag tänkte göra idag var att åka pulcka och de gjorde vi ;) vi fick med oss robban oxå.
när vi drog ut så åkte vi till pulkabacken i kvisthammra, och fyfan va fort de gick!
de va sjukt jobbigt att gå upp men ner va lätt. sen i slutet blev de lite jobbigt för elin och robban puttade bara bort mig ifrån presseningen... så jag åkte på min rumpa.. och den är fortfarande kall... men de va otroligt roligt ;D måste göra om de!!

nu står elin i duschen och sjunger :) och jag sitter här och leker med hennes söta kisse. nu ska vi mysa sen vet jag inte vad som händer .. ;)


... allt är som de ska nu ...

<3

If I could turn back time
If I could find a way
I'd take back those words that hurt you and you'd stay!

I don't know why I did the things I did
I don't know why I said the things I said
Pride's like a knife it can cut deep inside
Words are like weapons they wound sometimes.

I didn't really mean to hurt you
I didn't wanna see you go
I know I made you cry, but baby

If I could turn back time
If I could find a way
I'd take back those words that hurt you
And you'd stay
If I could reach the stars
I'd give them all to you
Then you'd love me, love me
Like you used to do

If I could turn back time

My world was shattered I was torn apart
Like someone took a knife and drove it deep in my heart
You walked out that door I swore that I didn't care
But I lost everything darling then and there

Too strong to tell you I was sorry
Too proud to tell you I was wrong
I know that I was blind, and ooh...

If I could turn back time

I didn't really mean to hurt you
I didn't want to see you go
I know I made you cry

If I could turn back time
If I could find a way
I'd take back those words that hurt you
If I could reach the stars
I'd give them all to you
Then you'd love me, love me
Like you used to do

If I could turn back time
If I could find a way
Then baby, maybe, maybe
You'd stay.


sova, ja tack

jag är jätte trött och nu ska jag fixa mig för kvällen sen blir de sova!!
:D:D:D

åh va fin!

Jag hittade en otroligt fin klänning på H&M som jag antagligen köpte ;).. elin hittade ett par jätte fina örhängen!
efter vi hade shoppat så drog jag hem med mamma och min 18 åriga bror. När jag kom hem städade jag mitt rum (A). Så nu sitter jag i mitt rum och väntar på maten som man var tvungen att vara med på... tråkigt, ville ju till elin..
men men kevin har fått en present men jag får inte veta vad de är för jag ska tydligen få sama.. as störande.....
aja jag kommer nog på de ;)

 
tyvärr så hittar jag inte min sladden till min kamera men mobilen funkar nästan lika bra...

seriöst jag måste hitta sladdjäveln!

den är otroligt fin asså!!:D den ska jag ha på elins föddelsedag (a) måste ju vara fin på hennes dag!!!

snart blir de ElinTime!

Snart ska jag åka med mamma in till norrtäljeå möta upp elin för vi ska shoppa;) jätte mysigt.
Om exakt 11 dagar fyller min älskling 18år!
Då ska hon ut på krogen och ha de kul, tyvärr så får jag vänta 1½ år :/ men tiden går fort när man har roligt !!
aja nu måste jag fixa mig och sen drar jag! :) hejdå så länge!


aj som fan:O

jävla skit!
jag ska ta bort min vägg. de är inte första gången jag går in i den!
kul.. från och med nu ska jag sätta upp kuddar på den fucking väggen..

men de som tröstar är ju att man är ledig i morgon ;) skit soft!
sen är de bara onsdag som är lång dag i skolan!
längtar tills helgen för då ska jag vara med elin och vi ska mysa sen på lördagen blir de fira kevin! :)
han fyller 18 imorgon! ;) grattis bror!! <3


en bild ifrån 80-tals kvällen med klassen ifrån rådmansöskola!

Vill till platsen där man alltid är glad!

jag saknar tiden då jag ALLTID var glad. vist jag skrattar oftast hela tiden men ibland skrattar jag bara för att fokl inte ska fråga varför jag inte ler eller skrattar. de känns som att jag alltid måste vara glad, att jag alltid måste vara den jag alltid har varit. de känns som att jag har en press på mig..
de jag inte vill är att må skit igen. allt som nästan hade löst sig men så vände allt igen.. och jag nu när jag börjar tänka på tider som man vill spola till baka till och när jag gör de så kom bara tårarna. vet faktiskt inte varför.. men jag vet att jag alltid har mina älskade vänner som alltid kommer finnas där för mig (hoppas jag),  jag kommer iallfall finnas där för dom!! spelar ingen roll vad de är för jag kommer finnas för er bara så ni vet!!


tiderna i mitt liv då jag var som lyckligast!

sjuk...

Idag är man hemma ifrån skolan.. :( suger men vill inte gå runt och må illa i skolan. tänk om man skulle spy. fan va pinsamt de skulle vara...¨men nu ligger jag i min säng och är skit hungrig men vågar inte gå ner för de är några som bygger en spis till oss och de är fett läskigt att gå ner.. men dom åker väl snart (hoppas jag)

så medans jag väntar ska jag titta på björn bröder! :D sen ska jag gå ner och laga mat!!!

hihi jätte mysig film (A)

nu blir de...

ligga i sängen och dricka julmust. Lyssna på musik, äte godis sen en film.. en riktigt tråkig söndag. som alla andra... hatar söndagar.......

men jag har ju min älskade julmust den bästa drickan!!


julsmust är fan godare än påskmust ;) haha nu va jag rolig.


jobb och 18års fest!

Igår så gick de as bra att jobba.. lite mycket men vi klarade de ;)
när vi var klara så åkte vi till kevins och alexanders 18 fest. de va jätte kul!
under den kvällen/dagen hann jag jobba, få ont i hela kroppen, dansa, bli samms med Emma♥, dansa med min bror (han tog mina armar och aa.. de va kul) och sen mycket mer!
jag hade skit kul igår och att dansa med mina älsklingar va såå otroligt roligt, och att dansa på bordet va oxå roligt. tack för en fin kväll! :D
men sen fanns de ju vissa saker som va minder roligt som man inte tackar för.. men jag säger bara SYND om dig..
du säger att jag inte får göra något och sen gör du de själv?!
och då säger jag bara att jag spelar samma spel! så nu får du göra som DU vill och JAG me.
bor man i norrtälje så får man ta vissa smällar. men jag kan ju säga att jag hatar dig och de du har blivit!!!!
FUCK YOU!

Men nu är de mer än över :) så ha de så fucking jävla bra!

här kommer lite bilder ifrån julbordet

kex bordet

godis bordet ;)

mummmmmmms! :D

Fredag/Lördag

Nu sitter jag hemma på mitt golv har precis kommit hem ifrån jenny. sov hos henne igår.
Som vanligt så går de inte så bra för mig och jenny men vi fick till de igår eller aa halft iallafall. vi åkte in till norrtälje och va med några polare och dom fick då för sig att gå ut i kylan och de va is kallt efter som att man fick snö över sig :@... puckon ;)
sen åkte vi hem till jenny igen och sov :D och nu sitter jag här igen. och väntar på att jag och min älskling ska börja jobba vi 5, så man behöver inte skynda sig iallafall.. ;D

 

min sötnos

 
Jag saknar min lilla syster som alltid har ett vackert leende på sina läppar!

Frida du är så otroligt söt!
jag älskar dig sjukt mycket, du är underbar och jag kommer alltid finnas för dig.
du är min skatt och min älskade syster, så många minnen med dig och när man tänker på allt vi har gjort får man tårar i ögonen för...
med dig har man alltid lika roligt.
Du är min älskade ängel och du är mitt allt och du kommer alltid ha en stor del i mitt hjärta, du och jag föralltid!
älskar dig frida!! ♥



älskar dig 

Fryser

Åh de är fan istid i mitt rum och de blir fan inte varmt!
usch jag hatar att frysa... de ända som är bra med vintern är jul och ny år.. sen elins födelsedag ;)
men snö kan de få vara men varför ska de vara så in i helvete kallt?!
hatar de.....
man ligger och hoppar i sängen och de är ju jätte kul. Hjärnan skakas ju om :O

på med vantar och mössa för att inte frysa inomhus :O

aja snart ör de sommar igen :D bara ett halv år kvar men de är ju lugnt.

täby med jenny

i skolan hade vi en jul dag till 12 sen tyvärr lektion! men de va as mysigt och ni är de jul på hela media! :D älskar julen!
och undre dan så kommer amandah och frågar om jag vill och jenny ville bli filmade och jag sa såklart ja ;) haha fan va kul de va.. Aja de skulle typ visas den 16 ;) så se på oss när vi gör bort oss :D de blir kul. som tur är de inte bara vi som gör bort oss;)
Sen efter skolan så åker jag och jenny till täby och shoppa :D as mysigt!!
jag köpte en jätte fin tröja, ringar och lite till. har ingen kamera så kan inte lägga upp någon bild tyvärr..Men ni kommer nog se de sen.

du är fin!


12-01-2010

den här månaden började väldigt bra! först blev man klar med asken vi höll på med sen fick man gå in och leka i studion :D
och nu är de 7 dagar kvar tills min bror fyller 18, han blir en stor kille och jag vet fortfarande inte vad jag ska ge han :O han är kille och fyller 18 vad fan ska man ge då liksom ? :S
aja de kommer jag på sen ;).. Men sen om 18 dagar så fyller mina kusiner 18 :D fett kul för dom asså! vill oxå vara 18...
men jag jenny och kanske ida om jenny nu har frågat henne. vi ska ge Elin den bästa presenten någonsin! :D
lääängtar tills hon får se den asså!!!!
efter deras speciella dagar så är de JULAFTON!! :D de bästa på hela året!
sen är de ny år och de ska fan bli bättre än de här skit året.... men jag har haft fina stunder oxå.. men inte alltid.



Grattis till er!


sova kanske?

ligger i min varma säng och funderar på att sova. Jag är trött men orkar inte sova..
Juste idag va en ganska bra dag, först va vi i skolan och bara tog de lugnt sen frågade jenny om vi skulle dra till en kompis och de gjorde vi. vi såg på en störd film som heter 1408. men den skulle varit bra om man var mer inne i den men de gick tyvärr inte.. orkade inte anstränga mig.. (A)


lite konstig men helt okej ;)

sen drog jag och mitt hjärta till donken och hade de kul ;)


en bild ifrån skolavslutningen.


RSS 2.0