storstan

Snart ska jag möta jenny och vi ska ta oss in till stockholm och se på bio med jennifer, linda och chasse :) ska bli jätte mysigt/läskigt. Vi ska se paranormal activity 3 ;) niiice.
Sen vet jag inte vad som händer i morgon ska jag i alla fall vara med Robban och mer än så vet jag inte heller :P
Men jag hoppas filmen är bra. de är nu man får veta vad som har hänt med dom. Ska bli kul.
Juuste idag skulle jag och julia i min klass bli fotade till någon grej som roden har fixat. Men det var klockan 10 vi skulle bli fotade i ljusa kläder och känslan skulle vara att man skulle känna sig trygg och glad i skolan och jag kan ju säga att det inte började inte så bra. Först kommer fotografen för sent sen säger en tjock gubbe att vi ska har rodens fula tjock tröjor på oss så man behövde inte leta efter några jävla kläder. Sen var de inte bara jag och julia det var typ 10 andra från olika pogram och 3 av 10 blev fotade och jag var inte en ut av dom tre. Eller det var typ alla men de var bara tre som blev fotade på en bild och sen böt dom ut några men jag ville inte vara med för dom hade inte gjort det så bra så jag sket i de. men jag tittade på och dom gjorde fan inte något bra jobb. så nu ska min foto lärare skicka ett hatbrev till dom och säga allt som dom gjorde fel och lite till. Dom sa att man inte fick ha den tröjan men dom använde den ändå. Men thomas ägde dom för han pratade med fettot först innan tönten till fotograf tog bilderna. och nu tycker jag att jag skriver lite konstigt men jag är ganska irriterad... :O
puss på er

föralltid!

En person jag alltid kommer älska, alltid lite på och ALDRIG lämna.
Vi bråkar ibland och tycker helt olika men vi löser de alltid, ibland kan de gå trögt fram. Och hon är en vacker tjej som alla tycker gott om ingen hatar henne. Om man fick vara en annan tjej för en dag skulle jag vara henne. En underbar tjej som jag älskar av hela mitt hjärta och den underbara tjejen är Elin, min älskarde kusin.

Hon är min kusin men vi är ändå bästa vänner och vi kommer alltid hålla ihop. Elin är den bästa kusin jag har haft, ingen kan ta henne ifrån mig. Visst ibland kan jag bli sur och grinig men de är för vissa saker som händer och de tänker jag tyvärr inte skriva. Men vi har så många otroligt fina minen de har jag med alla mina vänner men elin och jag har såå otroligt många tillsammans. Många man knapt kommer ihåg och skulle hon försvinna ur mitt liv skulle mitt hjärta gå i tusen bitar.

Elin du betyder så himla mycket för mig och jag hoppas jag betyder lika mycket för dig. jag behöver dig så mycket så du annar inte. Just nu, just i denna stund behöver jag dig. Jag vill bara krama om dig och säga allt som jag vill få ut ur mitt hjärta men de går inte. För du är inte hos mig nu.
Älskar dig så sjukt jävla mycket kan inte ens få ner de i org, de låter bara fel eller fult. Du kan alltid få allt ur dit huvud så de låter bra när man läser men när jag vill få en fin text komierar jag bara en låt eller en dikt.. Sån är jag..

Elin du och jag är som mimmi och kajsa, tiger och phu, blunder och ariel. alla dom är bästa vänner och dom bråkar men blir alltid vänner och älskar varandra som du och jag gör. Det slutar alltid lyckligt.
Du är den mest älskade personen i världen och du är en stor del av mitt hjärta, min högra hand och mitt allt. du är så himla vacker och jag älskar allt du gör och allt fint du har sagt till mig, om mig finns ingen som har sagt så fina saker till mig som du har gjort. Du är den som har brytt dig mest och den som har älskar mig mest under våran tid.

Dagen då EJJI skapades var den lyckligaste dagen i mitt liv, alla mina bästavänner samlade på ett ställe! tillsammans. Nu är mitt hjärta fullt och ingen kan skossa det!
Hjärtat har så mycket plats för kärlek och ni tar nästan upp hela!

puss älskar er!!!!


2 timmar...

Nu har jag varit ute och fotat mig i två timmar... Det va inte så kul för de var väldigt jobbigt att springa och ställa sig framför kameran på 10 sekunder och se bra ut.. De gick inte så himla bra!!
Men men de får bli som de blir nu.. :) hehe..




fota med mig själv..

Imorgon ska jag fota mig själv, och de är inte för att jag är snygg utan för att det är ett skol arbete ;) hehe.
nej men jag ska fota mig själv i skogen så jag har 10 sekunder på mig att springa och ställa mig framför kameran och försöka se bra ut :P haha kommer ju gå bra. eller?..
Nää för jag ska ha en lång klänning och sen ska jag kta runt i skogen så de kommer ju inte gå så bra.. :P ahha kanske ska filma också så man ser hur ful man ser ut när man spriner. kommer bli bilder där man måste slänga sig framför kameran. Längtar typ lite men ändå inte.


(foto: Elin Griberg  Modell: Jag)

Men slut pratat om de nu, ni får veta mer imorgon.
i Lördags var jag hemma och tittade på film eller aa på ........... med kevin och felicia till typ 3 på natten. det var jätte mysigt, lekte med katterna dummdum och pucko som är så guuliga! :Defter de gick jag in och la mig vid datan och tittade lite på fejjan sen tittade jag på en film och sen när filmen var klar tittade jag på klockan och då stod de 05:38, hahaha så jag va liksom uppe till halv 6 och somnade typ halv 7 hahaha lite kul:P blev typ rädd..



puss


country

att lyssna på country musik får mig glad och lycklig. Den musiken är så himla härlig. Och tack vara en musik video så vet jag vad jag ska jobba med när jag går ut skolan. Jag ska bli en cowboy (cowgirl). Jobba med att ta hand om western hästar och kanske tävla i stora tävlingar. Sen ska jag flytta till australien ett år och leva som de var förr i western. Ska bli en riktig cowgirl som jagar vild hästar och fångar in kor. Sova vid en eld

tänk att få leva som dom. Åh de är min största dröm!!!

dör bara av att se på alla dom här bilderna!

















älskar den här bilden.

Om man bara fick vara på en hästs rygg och bara rida iväg och klara sig själv. bara hästen och jag!




säger bara,

Asså jag ska sluta prata med alla människor för jag säger och gör ju för fan bara fel hela fucking tiden!
Så de är lika bra att ge upp. Ge upp alla man känner. Alla är bara klagar på mig om att jag är dryg, sur, svartsjuk?, dålig människa, otrevlig, omogen, dum i huvet, söker bråk.

Fan era jävlar, ge er!
Om ni inte klarar av mig så säg de och säg att ni inte vill vara min vän. Istället för att säga en massa jävla skit. Jag orkar inte ta skit 24/7......

Älska mina fel istället eller skit i mig. Jag bryr mig inte om vad ni väljer men nu är de så här. Och ni vet vilka ni är så ge fan i mig eller lär er att leva med mina misstag!!!!!!!!!!!!!!!!

Är så in i helvete trött på att höra allt de varje dag. Nu ska jag stanna hemma varje helg och åka hem efter skolan varje dag och på loven ska jag vara hemma, sitta på mitt rum så ALLA jävlar slipper mig!

N ska jag beskriva mig själv.

Hej jag heter jolene och jag är bara 17 år.
Om jag ska beskriva mig med en mening så skulle den bli så här:

En otrevlig bitch som söker bråk och är en idiot och älskar att vara mobbad!

så de va väl ganska bra! :)

hoppas ni njuter av den här texten jag skrivit!
tack för att ni har fått mig deprimerad! :) tack så mycket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


idrott plus

Nu har vi gått en prommis på idrott plus som vi fixade idag. Men jag måste skacka med syon så jag vekrligen får ha de :) men de gör jag imorgon :) sen har man slutat men han då är jan åke sjuk så man måste vänta är. Eller nej jag ska vänta tills jenny har åkte hem :) sen ska jag till älsklingen och sen till elin :) puss på er

Filmer från förr ;)

Hehe nu ska jag titta på filmer som man tittade på när man var liten :D
Mysiga filmer. Och De är inte de ända man äter mammas nybakta sockerkaka okcså ;) Nice måndag. Skoldagen har också gått väldigt fort och imorgon måste man typ gå runt hela norrtälje för att göra en "läxa" som vi har fått av våran idrotts lärare och de är ju jätte kul.. pocko säger jag bara! :O

Palla göra den egentligen, men man måste vilket är störande..

Ny duschad och ren. Så nu blir de film och kaka ;) puss hej



en bild på mig och min mammi (A)

Bilder från photo booth

några bilder från camen ;)

Ja, idioter finns de ju...

Sitter och tittar på hur mina idioter flyger in i väggarna. Dom tror ju typ att de går att flyga igenom dom :S
Dags att dom får smeknamn och de är dumdum och pucko.. Muppar säger jag bara..

men jag älskar er ändå! :)

hösten/döden bild.

På foto lektionen skulle vi fota en döden bild. Och jag fotade jenny hemma hos henne. och så här blev det.


och efter man har fixat den i photoschop så blev de så här.



tagit bort lite löv och ändrat färg. och lite till. :) väldigt nöjd :)

en fin modell också ;) <3

RSS 2.0