mina fina naglar

Idag har jag haft tråkigt så för en timme sen bestämnde jag mig för att göra naglar på mig själv och så här blev det.





fina va? ;)


Elvis

Min hund är så fin så man dör. Han är nog den bästa hund jag har träffat!!

I måndags så åkte jag kevin felicia robban stella och elvis till olika ställen på rådmansö. Elvis va jätte duktig när vi åkte bil, han hatar att åka bil men han tittade till och med ut igenom fönstret ;). Sen har elvis badat fötterna och han hatar vatten ;)han är en jätte duktig hund och sen har jag lärt honom att hoppa upp på våran stora sten som vi har.

 



fin hund ;)


hej på er alla glada!

I onsdag till idag har jag jenny elin och ida varit med varandra. Och nu sitter jag hemma och har duschat och väntar på svar om kvällen. Dom här dagarna har varit super bra och jag älskar att vara med mina bästa vänner. Dom betyder allt för mig. Och Jag längtar som fan till sommarlovet då vi 4 ska röjja hela tiden. Eller aa då vi är med varandra men de hoppas jag blir ofta! :)
Man har alltid lika kul med dom tjejerna!. Och i sommar då elin har körkort så ska vi glida runt i elins gula bil och vara dom coola tjejerna i stan ;) hehe längtar dit asså. och de bästa är att det bara finns 4 platser ;)



älskar er så otroligt mycket tjejor! <3


hatar

hatar de!
blir fan arg....


seriöst.... döda mig.

Som vanligt jag och min dagliga utur.. Ett vandrande utursbarn. Blää, jag vill inte vara mig.. Jävla otur! gå och dö din jävel som kom på oturen!

Så här är det, jag har mensvärk så jag håller på att dö och nyss slog jag i mitt sår och det gör cp ont nu... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH jag får panik ska låsa in min i ett litet rum som är helt tomt så jag inte kan skada mig på nått eller bli skadad.

AJA nu ska otursungen plugga!

Puss...


kul att man får vara i solen..

Kul att man måste vänta till nästa sommar för att kunda vara i solen... Får inte vara i solen för då kommer jag få ett jätte fult ärr. Och visst jag vill ha ett för då får man pengar för det men kun att läkaren sa att jag skulle undvika solen till nästa sommar!
De va inte kul... Så nu måste man gå runt med en keps hela tiden och de är ju sjukt snyggt, eeh nej!
Ska köpa en as fin solhat ist.. Men dom kostar säkert jätte mycket efter som att jag bara har 16 kr så kommer jag inte så långt på de...

Varför jag inte får vara i solen var för att igår när jag och robban låg och sola på min balkong och vi lyssnade på musik och hade de as skönt, det var skit varmt där. Men sen kommer kevin och felicia och är med en stund. Och sen tycker kevin att han ska gå in och göra något men när han stänger dörren så åker handtaget ut ur dörren och träffar min panna så jag får ett jack i pannan och det gjorde inte ont men sen när jag tar handen på pannan och sen tittar på min hand så är den helt full men blod!!

Kevin: Gick de bra?
Jolene: Ja? ( jag ser blodet på handen och börjar bli lite oroligt..)
Kevin: De är lugnt, pappa kan du komma upp? jolene blöder!
Pappa: men kom ner de är inte så farligt..
Kevin: Men kom upp!! Robban hämta papper!
Robban: kevin får jag se.
Kevin: nej men de är ingen fara.
Robban:men jag vill se. JÄVLAR VA DJUPT DE ÄR!
Jolene: VAA?!
(pappa kommer upp)
Pappa: Oj Jolene de är bara att klä på dig för du måste till akuten!

Jag mådde las illa efter jag hade sätt min hand full med blod och sen när robban gjorde de bätter genom att säga att de va as djupt! Eller så va de inte de..

Vi åker in till akuten och läkar jäveln säger att jag kanske ,åste sy och jag säger Nej jag tänker inte sy!!
Han säger jo men du kanske måste de.. Jag sa NEJ!
Som tur va fick jag limma(Y)


Det är 1cm och hela ögonbrundet och pannan är svullet.. Men de ser lite bättre ut i dag ;)
de var nära att jag skulle fått ett till jack vid ögonrynet över näsan men jag klarade mig!

vaken

Tjeena, nu är jag vaken eller jag vakna för 45 minuter sen men som vanligt funkade inte mitt internet när jag startade datorn.... hihi, nu ska jag gå ner och äta frulle och sen gå ut, inte för att det är så jätte fint väder men det ser varmt ut ;)

puss

godnatt

Imorgon är det sovmorgon igen ;) AS NICE

Och jag ska sova nu!!!!!


puss

The way you love me

Om bara någon kille kunde vara lite mer som Justin!
Seriöst han är så jävla gullig och snygg så man typ dör. Vill ha den grabben eller någon som är lite mer som han, är fan kär i justin på riktigt. Lite sjukt men aa.. Man Får drömma om han ist.
Och jag hatar när folk säger att han är bög, ser ut som 12 och är dålig på att sjunga.. Ni som säger de kan ju gå och hänga er för jag tycker hans musik och jag skiter fullständigt i vad ni säger om han!
Säg de bara inte till mig för om de är de ända ni kan prata om så tycker jag att ni kn skaffa en hobby eller nått. Sluta hacka på mig/ min "idol" eller hur man nu ska säga..
Vill ni säga nått om honom gör de till någon annan för jag är trött på att höra allt gnäll! 



Hur kan man tycka han är ful?
Fattar inte varför alla bara ska hata han.. Nu orkar jag inte höra erat jävla gnäll.. Vafan, titta er själva i spegeln så ser ni att Justin är 1000 gånger så snygg och ni kommer ALDRIG se så bra ut som han :)

Ha en bra kväll puss hej!

(jag har pms, och därför lackar jag mycket just nu.. men jag står för de här och skiter som sagt i vad ni tycker och tänker ;) puss på er)


vart är solen?

Det är bara 5 grader ute? :O vart är solen?!
Vill vara under solen inte under stora mörka moln och i en dimma hela tiden.. Nej nu ska nog gå ut med hårfönen och blåsa bort molnen ;) ja vilken bra idé!

Sen så är allt mitt godis slut och jag är så himla godis sugen så de är sjukt, hatar de.. Vill inte säga de men.. jag tror jag är beroende av godis.. :( men jag är nog inte den ända..
Ska be pappa åka och köpa de till mig, fast de kommer aldrig att hända. Så jag får göra en kladdkaka. Men nu måste jag plugga jag bloggar senare ikväll, och säger om jag överlever eller inte.. kanske dör bara för att jag inte får godis..




PUSS


tjabba

Att plugga är inte kul och att tänka på fel saker gör de inte lätt.. Men de är bara att kämpa på. Men vet inte hur mycket jag klarar.. Snart så hoppar jag av eller byter till en chill linje.. Eller så täker jag börja på en helt ny skola där man inte känner någon och man får nya saker att se och inte bara samma sak hela tiden.. Men så är de och intet kommer att ändras. Inget kommer bli bra. Eller jo de är ju bra men de är inte bra i norrtälje, de är så jävla tråkigt att bo här. Så man får ju panik och börjar ju nästan gråta!:O

Jag har faktiskt kommit långt på mitt energi arbete och nu tänekr jag inte skriva mer. Det tar jag i morgon. Nu ska jag ta en  LÅÅÅÅÅNG dusch och sen bara ta det lugnt tills big brother börjar. Eller ska man skita i de?
Vill fan sova!

Men men man kan ju inte missa de.. Hatar dig! du fick mig att börja gilla de här pogramet:O usch på dig!!




lääängtar jätte mycket till sommarlovet! vill bara ligga i solen och ta de chill ;) 

puss

Det funkar ju inte!

Vi har mum typ som datakunskap, men lite andra saker. Och nu ska vi lära oss hur man gör en Webbsid, men det funkar fan inte!! :O
Och de ända läraren säger är "få ingen panik" men man blir fan galen!
Aja nu har vi rast eller nått och jag ska sätta mig på FB för de är så roligt och jag älskar de.. Nej jag bara skoja.. HHEHE kul va?!
Nej men bajs
puss

Sol!!

Äntligen klar med NK provet som jag fick göra om.. Men nu klarade jag de!:D
finns inte så mycket att skriva nu men de är väl de vanliga, idag slutade man tidigt och bla bla bla.. Aja ska ut i solen nu och få ur mina tankar som snurrar runt, vet liksom inte vad man ska tro! lite jobbigt...

Puss hej


Robin Hood!

Hej alla glada! :D

Jag sitter i soffan med Jessica och ser på en mysig film som man inte har tittat på, på hundra år. Den är faktiskt lite rolig. hihi.


Ikväll ska vi grilla och jag är jätte hungrig och det kommer ta jätte lång tid till maten, så jag ska hitta nått lätt att äta nu ;) kanske mina chips och min dipp? ;D Ja va bra idé!

Efter maten ska jag plugga NK. Vilket jag inte läntar till mend e är bara att bita ihop..


Hemma och sova!

Hemma efter en kväll med dom finaste!

Vi var hemma hos Ida och hade det trevligt. Vi fick mat, kladdkaka, skratt, minnen, underbara minuter och en lyckad kväll. Dom som var med var Ida, Jenny, Elin, Emilia, Preem, Hanna, Madde, Annica och Andrea och jag så klart ;) tror jag fick med alla.
Allt var så kul. Nu kommer man ha ont i magen imorgon med efter allt skratt som vi hade. Senare på kvällen gick vi ut och leker BURKEN men två killar som vi lärde känna på 10 minter :P Röd och Grön kallade vi dom. hehe. Men de va jätte roligt att leka, man blev som 10 år igen, vilket var underbart!. Att man fick springa av sig var också bra. Så nu kommer man sova som ett bebis.
Det är så underbart att ha vänner som er!

Sen längtar man som faaan till sommarlovet! ÅH så kul vi ska ha! Festa tillsammans, åka ut på sjön tillsammans, göra allt med tillsammans! :D
Den som förstör de ska jag slå hårt i ansiktet!

Love you girls!

Puss nu ska jag sova! vi hörs imorgon ;)


party

Fyfan va de är kul här, vill inte åka hem!
pratar gamla minnen och mycket mer, så himla mysigt. Vi har redan planerat planer för sommaren att åka ut på en ö och bara va vi 5, elin, emilia, jenny och jag. Vi ska till flaten och basta, sola, bada, leka, spela apor!
ååååh va jag lääängtar!!!!!

bästa vänner för livet!



älskar EJJI, emilia och andrea.

puss på er! ni är bäst! <3

Lördag

Igår va de fredag och då var jag med Jenny och jennifer, sen några till. Vi hade det kul fast jag var ganska trött. Men igår va nog den bästa dagen i mitt liv. För så mycket som jag har skrattat har jag aldrig skrattat förr. Fyfan va kul de va. Det blev tre dagens igår;
Den första var vi DonKen, Den andra vet jag inte och den tredje var när jenny skulle ge mig en bamsekram!
Haha idag har jag liten ont i magen.. Men de är bara bra ;) slipper man träna ;)

Just nu ligger jag i sängen och äter kladdkaka:D de är jätte gott!:D <3

ikv ska vi till ida och äte middag och ha de trevligt ;)
Det ska bli kul ;)

puss

hemma dag.

Idag har jag varit hemma för jag har inte mått så bra.. Men imorgon blir det skolan efter som att Jag, Sara och Andreas ska spela in lite saker i studion ;) Det ska bli jätte kul. Ska görsöka fota lite men vet inte om jag kommer ihåg min kamera.. Men ni kommer få se nått i alla fall, eller inte!

Nu ska jag städa mitt rum och sen plugga lite. Eller försöka göra de. Det brukar vara lätt att säga saker men inte att göra. :P hehe.
Men en promis ska jag ta iaf, fast de är storm ute men jag måste ut en stund. Igår va de jätte varmt ute men idag vet jag inte, det ser jätte kallt ut men man får ju hoppas att de inte är de ;)

Puss

big brother

Martin är den snygga och den som pratar gulligast i BB sen är gurkan bara för söt ;) haha
Ville bara säga de!:D

Puss godnatt!;)

Sol!

Snart ska jag gå ut i de soliga värdert. Leka lite med hunden elivs och sen kanske gå en promis.
Längtar tills ikv då de är big brother. hehe typ mitt nya pogram som man måste följa och de är ditt fel.. Hatar att vara beroende av TV:n.. Men så är de och jag lider faktiskt inte så mycket ;)

Igår så kom RObban förbi och visade sina nya kläder och jag tänkte att jag skulle köpa lika dana ;)

Eller va tycker nu?

Yeah


OHYEAH
Keps- Robbans
Jeans- Robbans
allt annat är mitt;)

As cool jag vet. men nu ska jag springa ut HEJDÅ!

Puss

J <3


Jolene <3


J <3



hihi fiint

Sjkhuset

Kladdkakan är i ugnen och jag sitter och ska blogga en stund och så ;) kolla på facebook, inte för att de finns få mycket att kolla på men de är något man måste göra.
Imorgon ska jag till sjukhuset och kolla varför jag har ont i syggen ocg varför inte de går bort. Men läkare är så jävla dåliga så dom kommer väl säga att man går i fel skor eller nått..

Bilder på min fina kladdis kommer snart, ska bara ta ut den och sen fota :D

puss!


Min älskling

Justin Bieber sitter nu i mitt rum :D Att vakna upp till han varje morgon är inte illa ;).. Hehe, nu kan man bara sove hemma eller hos jenny som också har justin i sitt rum (A) man kan ju inte lämna han. Då blir han ensam och de är inte bra!;)






min snygging!
Men de va inte bara han som kom upp. Även mina älskade vänner ;)





jag och kevin.


jag ;)

kevin eller harry.. vet inte dom va jätte lika när dom va små.. Tror att de är kevin ;D


puss


Skoooola

ARL suger fan apa!
Men de är tur att man är klar med uppgiften iaf (A) Snart slutar den här lektionen och sen vid 3 har jag lektion igen. Så ska man vara kvar eller inte?
Tror jag typ åker hem för jag har så jävla ont i höften, så kan inte gå normalt.. Inte kul..
hatar!! :o
pusshej

it hurts!

och tårarna rinner.


ett steg är ett för mycket

att jag aldrig lär mig.


Att slå tillbaka är det inte värt. Du kan inte förändra det och du kommer aldrig förstå.
Det enda du kan göra är att gå.



Godmorgon eller god dag

Hejsan, i morse vaknade jag halv 9 och jag va skit trött men kunde inte somna om. Men då tänkte jag att jag kunde göra klart ett skolarbete men jag va jätte duktig så jag gjorde färdigt två stycken istället ;) aha mycket duktig flicka!
Om någon timme eller två ska min familj åka hem till farmor och ät en god middag. Sen ikv ska man ta och plugga till provet imorgon. Som jag tänker klara för jag orkar inte omprov.. igen... Men så går de om man gör en massa andra saker en vad man ska.

JUSTE! :D
på onsdag ska jag vara hund vakt åt världens finsate, sötaste och halft jobbigaste hund :D


Stella

Felicias polly ;)





söötnosen! :D

Jolene: stella vi ska leka hela dagen! felicka när börjar sudentskivan?
Felicia: kl 10.;)
Jolene jaha, stella vi ska leka hela kvällen.
Felicia: vi kommer att komma hem på natten
Jolene: okej, stella vi ska leka hela natten :D

Trött...

Dags för sängen är jätte trött efter en kväll hos martin med alla vänner! lite kul. finns inte så mycket att berätta om den här kvällen.. Men de va roligt att va där, att få träffa alla igen .. En sak hände och de va ganska irriterande.. Går fortfarande och tänker på de!
aja nu ska jag sova godnatt !

Puss

vill och jag ska

jag ska flytta hatar att bo här!!

USCH!


Godmorgon

Just nu ligger jag i min säng och äter choklad och dricker läsk! de är inte helt fel ;)
Snart ska jag gå ner och prata med min mamma om att flytta, för här vill jag inte bo. Men de kommer väl bli ett nej! Vilket är synd.. Vill verkligen inte bo här. Men litev är ett helvete sen dör man. Så de är väl bara att lida.
Som när jag skrev om helvetet på svenskan så kunde jag lika bra skriva en dag hemma, typ lika.
nej nu ska jag ner och hämta mer godis och kanske äta något nyttigt också men jag vet inte ;) hehe


puss



Ska vara med mitt hjärta idag! saknar henne som fan! ♥


Äckliga människor

SÄMSTA SKÄMTET NÅGONSIN!!!

en gång till ni gör narr av EJJI och jag slår sänder er OKEJ!!!

Bråka fan inte med mig era skabb!


1 april

Hihi idag får man skämta hela dagen lång! :D
Höll på att bli lurad men kom på att de va 1 april. Eller jag fick hjälp av Jenny (A) hehe.
1 April kanske gör den här långa dagen i skolan lite roligare. Man får väl hoppas...
Nu ska jag gå här ifrån ;)
puss!

RSS 2.0