I close my eyes and I see better days.


Vill, men kan inte.
Vill kunna, men de går inte.
Vill se, men de kommer aldrig att hända.

När jag blundar ser jag jag klart.
När allt blir svart och man sover.
När ingen stör.
När allt är tyst.
När jag får göra vad jag vill.

De är mina drämmar.
De är då jag kan vara mig själv.
De är det som får mig att le.

Inte någon som säger vad man ska göra.

Allt är som en underbar värld.
Allt är som man vill att de ska va.

Och du finns alltid med i dom

Den stnden,
den minuten,
då man får drömma.
Då är jag lycklig! 

Godnatt puss!


jätte jätte trött..

hejhopp gummisnopp! :D
Äntligen hemma efter en skoldag. Eller jag har ju varit hemma ett tag redan men nu hade jag tänkt blogga. Men jag vet tyvärr inget jag ska blogga om utan att jag måste plugga lite och sen kanske gå ner och slita ut pappas tunga så han inte kan prata/skrika. Allt som dom säger hörs upp till mitt rum. Hatar de här HUSET!:O vill flytta nu!!
Men på påsklovet så behöver inte jag bo på de här skit stället :D läängtar som fan! men de är ett tag kvar. Men den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge. nej ska man passa på att gå ut i solen ett tag? .. Bra fråga. Jo jag ska nog de. HA jag övertala mig själv...

puss

    


hallå?!

Jag vet vart jag ska tatuera mig :D eller jag tror..


inte riktigt så men jag hade tråkigt och ritade på mig själv (a)



lite fint :) jag tror jag ska ha en fjäder men jag vet inte än.


vill inte ;O

Just nu sitter jag i soffan och sjunger högt för mig själv! älskar att vara ensam hemma, de är sååå otroligt underbart! Men snart kommer familjen hem igen... Vill inte de och sen vill jag inte välja en massa val för 2an! Det är fan as jobbigt.. Varför inte bara hålla sig till de man ska. Fast de skulle ju då skolan suga mer. Och de gör den redan ;) Men jag vill inte välja för de är bara tråkiga saker man kan välja och sen går det inte ihop med perioderna ;O inte kul asså!

Men vad ska man göra åt saknen?! jo de är bara att köra på:D:D

hehe nu sjunger elvis med mig ;) hahah fan va bra de låter asså. Vi ska nog vara med i talang :D
men nu måste man vara tyst för min mamma och pappa och deras små apor kom hem... ÅÅÅH vill flytta!!
Vill inte bo på landet! och absolut inte här jag bor nu!! vill bo ensam!
hatar de här stället!

men men ;)



hittade en bild och de va lite kul :P ahah bussen körde då "lite" fel ;) haha

Hihi

Nu har jag bytt design. Den andra va jätte fin men jag vill ha med färg nu :) För snart är de ju sommar och man vill inte ha en grå design då.. Den kommer väl upp i höst igen, nej jag skoja. Då blir de en helt ny!! :D hihi


Tummen upp för den här ;)


Happy day, eller?

Som vanligt så har vi inte haft den första lektionen.. Men de gör inte mig nått, för idag hade man bara en lektion ;) och imorgon ska vi sluta tidigare :D älskar när man slutar tidigare! man mår så mycket bättre då!
Så idag var man hemma med ett bussen och sen va man ute med halva familjen och Robban i de soliga vädret. Ganska mysigt faktiskt. Efter så drog jag pappa, harry och olivia till Roffes och åt middag. Så den här dagen har varit bra. Imorgon ska jag fota elvis till mitt arbete så jag har de gjort. ;)

Puss



godnatt

Imorgon väntar de omprov.. sugit, och jag kan inget. De stannar inte kvar i huvet de bara springer iväg. Men de får gå som de går.

nu ska iaf jag sova och det är mycket som snurrar i mitt huvud just nu. Så nu blir de säängen!


en bild ifrån min mobil ;). inte så dålig mobil iallafall :P

miss u,


:(

Jobbit att du har åkt! vill ha dig vid mig nu!!!

Saknar dig redan!


De kanske bara är 6 dagar menför mig är de som 6 år!
hoppas du får de kl iallafall! <3


Hejsan.





I close my eyes and I can see a better day.


paus

kolla andra bloggar för min tar semester ett tag!


Det finns inga ord!

Jag är trött på att få höra NEJ hela tiden. Jag vill bara få en sak men nej de går inte. Allt jag vill är att få må bättre men nej de får jag inte. Inget är eller kommer att bli bra!
Jag ler inte längre, jag kan inte le. För in mig så är allt spruket och ingen kan få de helt igen. Jag vill inte mer... Vill inte ta mer skit men de gör jag. Jag ler för att slippa frågan "hur mår du" för jag orkar inte berätta!
men nu så skiter jag i allt!!!
tack å hej

Nu säger jag hej då till bloggen ett tag!

Jag orkar inte mer. Jag bloggar igen då jag är glad. men de kommer nog ta ett tag.... Puss på er


Mys ;)

Nu har jag och Elvis duchat. eller han gjorde så jag fick allt vatten på mig... Men nu så är jag och han rena. Snart dax för te och plugg.. Men de blir senare, eller plugget blir senare och Te nu :D ja jätte bra ide ;) (A)


osminkad och men söt (A) eller....


Aldrig mer

Jag var ute med elvis för ett tag sen och när jag går vanliga rundan i skogen. När jag går där så ser jag att de finns en annan väg och jag tänkte "ja där kan jag gå" men de kunde man absolut inte... Jag gick och efter 2 steg så åkte jag ner i snön till magen. Sen så märker jag att de är vatten under snön och jag blev då as blöt över hela bena... Och de jobbigaste va ju att det var mörkt och det var ganska långt hem.. Men som tur va så blev de varmt efter ett tag.. Men när jag kom hemma så va jag is kall. Och jag gick in och värmde varm oboy och nu ska jag gå in i en varm dusch ;) hihi...
Men nu vet man att man aldrig ska gå den vägen mer :P hehe


en bild som jag tog när jag var hemma hos elin ;)


bara för att jag har tråkigt

Idag har jag städat mitt rum, gått en jätte lång promenad med Elvis, pluggat nk och jag har till och med ätit idag!
Fram steg ;) men nu ligger jag i min säng och inte gör ett skit.. Så jag har kollat runt efter en katt och sen kollade jag lite på hundar (a) och när jag flyttar hemmifrån så ska jag köpa 2 hundar och de är Russkiy toy och grand danois ;) alla som har en sån stor hund har alltid en liten med så då ska jag också ha de. Fett söta hundar :D

grand danois







russkiy toy






så söta!:D


The last song

Det blev the last song och den är så otroligt bra och jag hatar att man gråter halva filmen. Och efter filmen kan man fortsätta gråta. Jag kommer ihåg när jag såg den på bio första gången och jag och elin grinade typ 2 timmar efter den. Något man aldrig glömmer.
De va lite kul när vi såg den, för alla som såg den satt och grina. Haha lite roligt ifall man tänker efter .:P men nu ska deppiga jolene sova ;)
godnatt!


tänk om min pappa slulle bli sjuk och sen dö :( usch


hihi

Bara för att jag inte har något liv så ska jag se på Dear John ;) mycket mysig film. Kanske bloggar efter men tror inte de :) vi hörs imorgon. och jag får se om jag går till skolan eller inte. mår inte bra.. men de visar sig imrgon.

eller man kanske ska se the last song? hum.. vet inte men men godnatt!




<3


One day i'll fly away.

jag har seriöst inget liv.

Jag vaknar på morgonen och sen är i skolan. Efter skolan åker man hem och pluggar, sitter vid daton och sen kanske man ser en film och efter de sover man. Och så är de varje dag i veckan. men åp helgerna så är de väl okej men inte alltid..
Jag måste hitta något att göra, kan inte ha de så här. Slösar ju bort hela jävla livet.
Nej jag vill börja med något. Fast vad vet jag inte än.

Hjälp mig? jag vet inte vad jag vill göra:( jag vill rida med de är för jobbigt att hitta en ny häst som man ska börja rida på. Saknar ju pommery som jag aldrig mer kommer få se :( de gör ont att att förlora dom man tycker om och älskar. Och alla mina bästa djur försvinner hela tiden. De är väl bara tur att mina katter och min hund finns.
Visst katter är jätte söta och så men dom är jätte tråkiga.. Hunden är rolig men jag har ingen ork att ta mig ut hela tiden. så jag får se. jag får inga mer djur för mina duma föräldrar... djur får mig att må bra och man får inte ens en liten kanin eller hamster.. töntiga föräldrar man har..

men en ny katt får man.. irriterande, men nu ska jag spara till en kisse och till elins kamera!

5000- för en katt
5000- för elins kamera!

börja spara nu ;)


hemma

Idag är jag hemma för jag mår illa och är seg. Men imorgon blir de tillbaka till helvetet igen. Tror jag.
Just nu ligger jag i sängen och har legat här hela dagen. Jag har inte orkat gå ner och äta något. Är för svag för de. Så jag ligger nog här resten av dan me. Asså de är sjukt för jag är inte hungrig :O och jag brukar vara hungrig hela tiden men nej inte nu.. men vi hörs senare ska sova lite nu.. Godnatt. eller nej god dag! :D

Puss


ska man byta header kanske?


Everything's gonna be alright?

Att fejka le är inte så kul. De tar på dom krafterna som jag har kvar. Men om jag inte skulle le skulle folk fråga vad de är och jag orkar inte svara på de för de skulle jag ändå inte berätta..
Jag är inte mig sjäv och de har jag inte varit på ett tag. Sen är det ganska jobbigt att gå och bära på de jag bär på. ingen vet hur jag mår och ingen eller inget kan få mig att må bättre eller bra.. allt går bara ner nu, tror jag aldrig mer kommer komma upp för den här långa baken!

Vill bara stanna hemma i mitt rum och alrdig mer gå ut!!




kflebgflmröbl

jahscldsbdöfbndölbnäwpog typ sådär tycker jag om skolan... HATAR FITTSKOLAHELVETET!!!!!
Ska bomba skolan på fredag. så håll er hemma!
nej ja skoja men jag tänker typ aldrig mer gå till skolan för jag är så dålig.. men de kan jag leva med. jag lider inte. ;) eller? . men jag ska inte berätta om vad jag tycker om skolan. de är typ jobbigt att läsa om vad jag tycker och skit. :S men om man säger att man hatar skolan högt s blir man ju skjuten... så jag skriver de nu och sen aldrig mer (man ska aldrig säga aldrig) hehe kanske kommer upp igen men aja inte nu på ett tag. kanske morgon igen ;););)
men jag kanske ska sluta blogga..
jag kanske bloggar ikv och om jag inte gör de så kommer jag blogga om ett tag. så jag säger hejdå för ett tag, en vecka eller 2!
heeeeeeeeeeeej då..........

Usch

idag går man till 4 och jag orkar inte de.... skit jobbigt. De ända som finns i mitt huvud är att hoppa av skolan.. men de ska jag inte. Jag inte..
Just nu sitter jag, Elin, Sara och Petra och pluggar för vi e duktiga tjejer ;).. Efter den här lektionen så ska vi ha NK.... oh de är as tråkigt.. hatar skolan och allt som finns i den....... MEn nu ska jag vara duktig igen och plugga.. PUSSHEJ
Roligt!

last kiss - Taylor Swift

I still remember the look on your face
Been through the darkness at 1:58
The words that you whispered for just us to know
You told me you loved me so why did you go away, go away

I do recall now the smell of the rain
Fresh on the pavement, I ran off the plane
That July 9th the beat of your heart
It jumps through your shirt, I can still feel your arms

But now I'll go sit on the floor wearing your clothes
All that I know is I don't know
How to be something you miss

Never thought we'd have a last kiss
Never imagined we'd end like this
Your name, forever the name on my lips

I do remember the swing of your step
The life of the party, you're showing off again
And I roll my eyes and then you pulled me in
I'm not much for dancing but for you did

Because I loved your handshake, meeting my father
I love how you walk with your hands in your pockets
How you'd kiss me when I was in the middle of saying something
There's not a day I don't miss those rude interruptions

And I'll go, sit on the floor wearing your clothes
All that I know is I don't know
How to be something you miss

Never thought we'd have a last kiss
Never imagined we'd end like this
Your name, forever the name on my lips, ohh

So I'll watch your life in pictures like I used to watch you sleep
And I'll feel you forget me like I use to feel you breathe
And I'll keep up with our old friends just to ask them how you are
Hope it's nice where you are

And I hope the sun shines and it's a beautiful day
And something reminds you, you wish you had stayed
We can plan for a change in weather and time
I never planned on you changing your mind

So, I'll go, sit on the floor wearing your clothes
All that I know is I don't know
How to be something you miss

I never thought we'd ever last kiss
Never imagined we'd end like this
Your name, forever the name on my lips
Just like our last kiss, forever the name on my lips
Forever the name on my lips, just like our last.


dear John

En ut av världens bästa film.



Kärlek, lycka, hopp, tårar som rinner, allt med den här filmen får mig att tänka på vad man saknar och vad man inte längre har.

kan ju säga att jag saknar dig grymt mycket just nu...
puss på dig!!!!

you are always in my mind


hejsan

hejpåer jag vill bara säga att jag lever och har de bra!:D

livet är som de ska. och elin är lite konstig men så är de.. men snart kommer en ny grej upp och den blir kul.. hihi hej då


elin tycket jag smaka bajs.. (hennes minn)


och JA vi mår bra!!!!


elins bh är rolig att leka med.


hejdå!


min nya kärlek!

Cam gigandet är så jävla snygg och jag ska gifta mig med honom ;)









så jävla het, jag vill ha!


HEJHEJ VI HAR KUL!

:D
snygg
hallelujah
söta
Andreas och jag!
Slut :D

prov.

2 prov idag men man kommer få IG på båda så de är bara att gå om eller hoppa av skolan, och det gör jag snart!!
HEJDÅ

the karate kid

As bra film!!
se den!

den söta ungen är  jaden smith!



haha




super gullig!

Ska sova nu. puss! <3


hejdå

nej snart drar jag här ifrån. ifrån jorden och åker till mars eller månen de spelar ingen roll. jag åker dit ingen kan hitta mig. eller en öde ö som jag har pratat om förut. snart ska jag åka dit. jag ska packa ikv och i morgon sen åker på torsdag. fett skönt. ett ställe där de alltid är sol alltid varmt, ingen jävla snö. och sen inga människor. bara fiskar och kokosnötter. jag kanske kommer hem till jul igen. Vi hörs hejdå.
Jag kan skicka röksignaler till er;) om ni undrar hur jag mår;D


Om någon vill hänga med säg till då men måste veta ganska snart?..
finns alltid plats för en till.

puss


love me or hate me, I do not care!


Jag säger bara de, älska mig eller hata mig. Jag skiter i vilket men jag gillar mig själv och jag bryr mig inte om va folk tycker och tänker om mig för jag e den jag är och tycker inte ni om de så, synd om er :)
Ingen ska säga vad jag ska gör eller inte göra. Det är mitt liv mina val. Vill jag åka jorden runt så gör jag de.
Håll tyst bara.
Jag är då inte som alla andra. som tex, När vissa väljer en sak så väljer jag alltid något annat... sen trotsålder eller nått... Men de är liksom jag. Jag gillar de, och vet tyvärr inte hur länge de kommer sitta i ;) men I do not care! man ska ju gilla sig själv och de gör jag. Sen måste man tycka om sig själv för att kunna tycka om andra.

jag kan vara en riktig bitch och de vet jag men för de mesta är jag glad och försöker vara trevlig och de går bra. Men ibland går de inte. Men det jag inte är, är fjortis, emo, dryg och en hora!
Jag är en helt vanligt tjej. eller kanske inte vanlig men en okej tjej som vill ett roligt liv och de har jag. Jag älskar att skratta och bara vara jag. Visst jag är väldigt långsint och blir lätt irriterad på saker men jag har blivit bättre med de ;) så de så. Just nu tänker jag är mer "palla bry sig" och det är mycket skönare!
Man tänker inte så mycket på vad alla säger och bara skiter i de. och typ "jag tar de imrn" och de är sjukt skönt faktiskt.

jag vet inte vrf jag skrev de här men nu vet ni vad jag e för tjej :) puss!


Puss

Provet idag gick inte så bra.. Men nu är de bara att plugga för dom andra proven. Som man kommer få ig på. men jag är van att få ig... Men nu ska jag plugga så hej då!

nej fy fan va jag ljuger x) jag ska se på film nu sen sova!:D haha palla plugga när man ändå inte lär sig något! onödigt....

PUSS


Miss you

sol!

Nu blir de bara varmare och varmare. Så snart är sammaren här. Men de kommer nog att ta ett tag...
...
Idag slutade vi tidigt och jag tog ett bussen hem. När jag kom hem gick jag en promenad med min Elvis i de soliga vädret!
Tog lite bilder och sen när man kommer hem så står min älskade bil där. Så den fotade man ju oxå ;) hihi. Det är inte min bil än men den kommer bli min sen!!
Om inte pappa vill de så tänker jag ta sönder den... (6)



sötnosen nissan micra.
Rödafaran ;)

håll er hemma sen när jag får körkort ;)!..





de va inte så mysigt att gå där...;P




Du är speciell,


Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
Lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.

Tack mitt hjärta för alla stunder du gett mig..


miss u

fan va jag saknar dig!


jag vill bara ge upp men jag vet att du finns så jag kan inte för jag skulle sakna dig för mycket och de skulle jag aldrig klara av!
Tårarna bara rinner för jag vet att du inte kan krama om mig här och nu. Du är för långt bort och jag hatar de! jag vill bara kunna gå till dig.
Jag vill känna dig nära mig.
du har bara varit i från mig i 3 dagar men de känns som en evighet!
du vet inte hr mycket jag behöver dig nu!

Vi ses imorgon!
älskar dig!<3


plugg

Kul att man har prov imrn och inte pluggat ett skit.. men vad man ska plugga på vet man ju inte heller.. men de kommer väl bli IG eller sommarskola för mig. För jag är så jävla dålig och trög så de är inte så lätt :/
Och jag har gjort för mycket i helgen för att ha pluggat.. eller jag och michelle har bara suttit och sen på kvällarna har man ju gjort lite saker men på dagarna så låter man bara tiden gå.. men men så går de när man är trött på att plugga 24/7...

nej nu ska gå och vara emo för att de suger att gå i skolan... hejdå!


snart men bara snart är sommaren här!


ny bil

idag hämtade pappa mig i norrtälje och när vi skulle åka hem så åkte vi förbi och kolla på min bil (Pappas nya)! :D
Jag ska få den sen när jag blir 18 ;) ihihih läängtar! den heter nissan och är röd och är super söt!

nu är den på lagning eller hur man nu säger...






innan de här så klippte jag och färga mitt hår. Det blev många blonda slingor och sen några svarta ;)
as coolt! ;)


under håret


på huvet. (dålig kamera...)

riktigt nöjd ;)


lekte lite med jessica

igår så slutade vi 12 och då drog jag upp till jessica (michelles mamma). och vi hade lite tråkigt för jag skulle vänta på michelle hos jessica till halv 4. Men då gick tiden jätte långsamt så vi tog hål i örat på mig sen tittade jag i en hår tidning och så en tjej som hade lila toppar och då sa jag bah jag vill också ha så efter som att michelle har blonda toppar och då tar jag lila toppar ;) sen går jessica och hämtar en lila spray och jag bah NEJ, sen bytte vi ut den till svart och så sprutade vi i färgen ;) as coolt!
efter de gjorde vi nagel tester och snart blir de naglar på mig :D

 
michelle

snyggt!


het ;)

Nu ska jag sova ;) puss hej


home sweet home

Äntligen hemma!
Jag har sovit hon min älskade michelle och vi har haft de mysigt. Därför har jag inte bloggat.
Snart ska jag plugga lite sen blir det mat. Och efter maten en lååång promenad med hunden (om jag orkar) är jätte trött!

Och imorgon ska jag klippa och förga mitt hår. Hihi längtar och jag tror jag vet nog hur jag ska färga (a) de kommer bli AS coolt!!
Men som vanligt så kan man inte säga de till mamma för då kommer en massa jobbiga kommentarer som man inte orkar.. Men jag vet inte hur jag ska klippa mig.. :/ tror de blir bara ta bort de slitna eller en helt ny frisyr ;) Men de får ni se på fredag :DD

jag kan säga att svart kommer finnas i mitt hår ;D
och kanske blir de kort!


I'm beautiful in my way.


då vet man!

Ja då vet man vad ni tycker om mig. Orkar inte med alla falska ryckten och skit.. Och ni som är så jävla duktiga på att snacka. 

säger bara tack och hej de va allt för mig!


Hallå !

Hejhopp nu är jag och elin vakna. Jenny och ida sover. Och nu har vi typ försökt få tv att starta i 30 minuter med de funkar ju inte... Snart ska vi väl gå in och hoppa på ida och jenny så dom vaknar. För vi måste ju hinna med halv 12 bussen och då måste vi ha packat och städat.. sen ikv ska jag tillbaks hit till elin så hon inte är ensam inatt!

nej nu ska jag äta godis! :D


jag och pricken ;)


Man får ju panik!

Jag är trött på dig och ditt jävla sätt att vara.. De är som att du tror att allt handlar om dig och bara dig hela tiden.. Men nu är de slut med de. Skaffa dig ett eget liv och lägg dig inte i andras!!!
Låt min vän vara och låt oss andra vara. Det är ändå ingen som orkar lyssna på dig. Tänk efter innan du säger något!

Nu ska jag gå och vara med min kusin som sitter i badet och jenny som pratar med djuren ;)

pusshej


life is a climb but the view is great.

Jag önskar att man bara kan glömma men de går inte.. Och de är ju bara att vakna upp nu och fatta att de här är verkligheten. Det är bara att vänja sig med det. Bara att försöka nu då. Mitt liv kommer aldrig att bli som de va förr. Och de är då mitt fel.. för allt jag gör är tydligen fel och jag är van att höra det..
och min bror tycker inte att jag ska vara med dom jag är med på helgerna, men vilka ska jag vara med då? Alla som jag kände vill inte vara med mig och jag är inte välkommen hos dom... Så vem ska jag va med?
Jag har inga andra att vara.. Och det gör ont att säga det men så är det och ingen kan göra något åt de.. Eller de är ju så här alla vill ha det.. Man blir så ju lite låg när man tänker på hur många man har förlorat. Och de är inte kul.. Men jag har elin, jenny och ida, och ni betyder allt för mig!
Men er kan jag klara vad som helst. Allt med er är perfekt och jag älskar er!
och när jag är med er så glömmer man allt och tänker bara på hur lycklig man är som har så fina vänner!
Men er så blir jag den lyckligaste tjejen i världen!


Ikv ska jag jenny åka till elin och mysa och imorn kommer ida oxå!! längtar!


EJJI


RSS 2.0