snygg jag är idag då.....

3 timmar lång håltimme eller lite mer... så man sitter här vid datorn och fånar sig...
Här är 2 bilder.
och så här känner jag mig idag!
Snygg va!!

Filmgalan

Här kommer några bilder ifrån filmgalan.


jenny


jolene (jag)


Jolene (jag)


några ifrån klassen


några ifrån klassen


Några ifrån klassen


Jolene (jag) & Jenny


me and you


puss på min brud

älskar er

I helgen har jag vaarit med nästan alla jag älskar mest av allt. Jag har varit med jenny och ida hela helgen eller förutom idag för idag är jag hemma och har sovit. Och de va det värt! :)
Sen har jag varit med robban på lördagen då jenny var på åland med några och ida sov ;) så då va jag med han på dagen sen snyggingarna på kvällen!
Det var lite synd att elin inte kunde komma på lördagen fast vi hade bestämt de.. :/ men alla kan inte hela tiden.. ;P
men snart måste vi ALLA 4 ses igen!!!


älskar er!!


Älskar dig ! <3

Bilder ifrån filmgalan ska komma upp också men inte just nu :)

Puss<3


Hej de va ett tag sen ;)

Hejsan alla glada människor som älskar livet! :D
Just nu har vi MPK (mediakunskap) vilket suger balle. Men jag har iallafall gjort klart allt i den här kursen. Och snart ska vi äta sen ska vi på filmgala i studion. Vi ska klä upp oss och sen ska vi gå in på röda mattan. Det ska bli jätte roligt. Vad vi ska titta på 'r våra musikvideos som vi alla har gjort. Jag Sara och Andreas har gjort en film om glädje och den är så himla rolig ;) haha kommer dö när vi tittar på den :D
Måste dra nu snart kommer läraren och slår mig ifall man gör något som inte handlar reklam :P hihi kanske bloggar när jag kommer hem :)
Puss

hejhej

Jag är lite ledsen för att jag är så dålig på att blogga. Men nu är de så att de är mycket i skolan och när man kommer hem så är man för trött.. ;) sen bruka´r jag inte sitta vid datan när de är fint väder ;)

puss

Sädade rummet för några dagar sen ;)

Här kommer ni få se före och efter bilder.

haha så här stökigt har jag alrig haft tror jag ;)

FÖRE


EFTER


FÖRE


EFTER


FÖRE


EFTER


Hehe snyggt de blev va?

Nu ska ni se lite bilder jag har tagit under veckan :) ellewr nej ni får se dom senare så jag har något att blogga om ;)

PÖSS hej

Mitt mål

Jag har funderat och sagt en massa saker men nu är jag säker och nu får jag de. Jag ska spara till en Gulhuvad amazon ;)
Det är en fågel som kan prata och sen vet jag inte :P
felet är väl att den kostar runt 6- 7000 ;D
så ser den ut :)
här lite roliga bilder(på mig)
hahahahahaha
HAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAAHHAHAHAHAHAH
Nu har jag ÄngÄlska! :D pÖss hÄj ::D <3<3

TJEEEEEEEEENA alla coola ;)

Hej hej nu är jag i skolan och ska snart ha prov i samhällskunskap och jag kan typ nada.. Men vad ska man göra. Jo plugga men de är för tråkigt ;P
Ska in nu ;)
puss

heeeeeeeeej

nu sitter jag elin jenny och ida hemma hos ida. Just nu har vi inte kommit på vad vi ska göra, men de kommer vi på. Dom vill gå ut men de är för kallt men jag får väl göra som dom och vara cool ;) allt för dom <3

puss vi hörs sen <3

saknardig

Ligger och tänker på dig så mycket så tårarna sprutar. Såg en film på dig idag och fyfan va jag saknar dig..

Jag minns inte hur länge du har varit borta. Jag minns kvällen då mamma sa att du var tvungen att lämna oss. Den kvällen var jag meddig, senare kommer hon in med den där sprutan och jag tar dig i min famn och tårarnaran ner för mina och min familjs kinder och hon stte spruta i dig och jag kännde hur du blev tung och avslapnad. Du somnade in till en sömn som man inte kan vakna upp ur. Jag ville inte släppa dig, jag höll dig så länge tills jag kände att du började bli kall. Jag fattade inte att du var borta, att jag aldrig mer skulle få se dig. Saknaden till dig min vän är större än du tror. Att man kan 'lska någon som dig är inte så konstigt. Du fanns när jag föddes och du har varit med i många år men nu finns du inte och det gör ont att tänka att du ligger under jorden. Vill bara se dig, krama dig, pussa på dig. Jag vill klappa på dit söta lilla huvud.
Du var min bästa vän och ingen kan bli som dig. D var den bästa katten jag viste!

Murre jag älskar dig!


du blev runt 20 -25 år <3


RSS 2.0